Trolls aanbieding – Campingvakantie in Denemarken

Welkom in het thuisland van de Trolls!

Niemand weet waar deze legendarische kleine wezentjes precies vandaan komen… Het gerucht gaat dat ze lang geleden voor het eerst gezien zijn – spelend tussen de glooiende duinen en de glinsterende golven van de Deense Noordzeekust. Sindsdien verspreiden deze kleurrijke wezentjes geluk, vrolijkheid en betovering. Niet toevallig dat Denemarken een van de gelukkigste landen ter wereld is. Volg de trollen en ontdek jouw geluksplekje in Denemarken!

Trolls Campingvakantie

Reserveer een hut of stacaravan op een van de Dancamps campings via Dansk.nl en alle kinderen ontvangen een leuk Trolls-kadootje*. Deze campings doen mee:

Trolls Meivakantie

In de meivakantie* worden op Nordsø Camping speciale Trolls activiteiten georganiseerd! Dans als Poppy en Moxie Dauwdruppel op de muziek van DJ Suki, kleur en knutsel zoals Mandy Glitterstof en klauter in de duinen als Aspen Heitz. Speciaal voor jullie met Nederlands-sprekende activiteitenbegeleiding! En heel misschien… als je goed zoekt… kom je de echte trollen tegen. Kijk maar eens daar achter de hoge duin!

Waar komt de gelukstrol vandaan?

De Deen Thomas Dam is de bedenker van de gelukstrol (lykketrolden). Rond 1930 sneed hij een kleine gelukstrol uit een stukje hout, omdat hij zich geen geschenk voor zijn dochtertje kon permitteren. Later, in de jaren 1960 en 1990, werden de gelukstrollen van Thomas Dam erg populair. In oktober 2016 introduceerde Dreamworks de spannende avonturenfilm Trolls, gebaseerd op de Deense gelukstrollen.

Toegangskaarten LEGOLAND

Ga je op Trolls-vakantie naar Denemarken, dan hoort een bezoek aan LEGOLAND er natuurlijk ook bij. Maak je een reservering via Dansk.nl, dan koop je de toegangskaarten voor LEGOLAND tegen een gereduceerde prijs. Je ontvangt de kaarten voor vertrek, zodat je niet in de rij voor de kassa van LEGOLAND hoeft te wachten.

Leuk uitstapje: Givskud Zoo

Een ander leuk uitstapje is Safaripark Givskud Zoo! Je rijdt met je eigen auto of de safaribus zo de savanne op – tussen de wilde dieren. En pas op voor de leeuwen, ze sluipen om de auto… Givskud Zoo heeft ook een cool Dino-park en kleine archeologen kunnen er op zoek naar fossielen. Boek via Dansk.nl en één kind heeft GRATIS toegang!

Trolls Picknick

Trollen houden van picknicken – net als de Denen. Overal in Denemarken vind je picknicktafels. Oppassen dat je niet op een klein trollen-picknicktafeltje gaat staan! Zelfs in de attractieparken zoals LEGOLAND en Givskud Zoo mag je je eigen picknick meenemen. Lekker, gezellig en voordelig!


© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken