Goedkoop naar LEGOLAND Billund? Het kan!

De 5 beste tips voor een goedkoop bezoek aan LEGOLAND

LEGOLAND Billund in Denemarken
Goedkoop naar LEGOLAND, het kan! Foto: LEGOLAND Billund Resort Denemarken

Goed bereikbaar, wereldberoemd, vol achtbanen en andere bijzondere attracties: LEGOLAND is niet voor niets het populairste pretpark van Denemarken. Maar is het eigenlijk ook een beetje te betalen? Lees onze tips en check hoe ook jij goedkoop naar LEGOLAND Billund kunt.

1. Naar LEGOLAND met korting: boek je kaartje via Dansk.nl

Naar LEGOLAND met korting? Ons team van Denemarken Vakantiespecialisten regelen het graag voor je. Op Dansk.nl boek je jouw toegangskaarten voor LEGOLAND simpelweg voordelig bij je accommodatie. Als je boekt vind je in het boekproces altijd de goedkoopste optie voor jou, bijvoorbeeld bij een mooi vakantiehuis of je verblijf in Lalandia Billund. En een leuke bijkomstigheid als je op deze manier goedkoop naar LEGOLAND wilt: zo hoef je straks niet in de rij bij de kassa. Kun je gelijk doorlopen naar de DUPLO Express of de Polar X-plorer!

2. Naar LEGOLAND met korting: regel een 2de dag gratis

Met nog geen 650 kilometer vanaf Utrecht, ligt LEGOLAND in een ideale regio voor een gezinsvakantie in Denemarken. Behalve LEGOLAND staan ook het Safaripark Givskud Zoo en het Ribe Vikingecentret hier garant voor leuke dagjes uit. Geen verkeerde plek, dus, voor een vakantiehuisje! Reserveer je een van onze geselecteerde accommodaties in Zuid-Denemarken, dan kun je gebruik maken van onze beste deal: een de dag gratis naar LEGOLAND.

3. Goedkoop naar LEGOLAND tip: de Meivakantie

De entreekaartjes voor LEGOLAND zijn in de meivakantie niet goedkoper, maar de accommodatie wel! Je boekt al een vakantiehuisje in de meivakantie vanaf € 199,- per huis per week excl. verbruikskosten ter plaatse. En dat is natuurlijk spotgoedkoop! Dan kan je meteen ook die 2de dag gratis deal meepakken! De beste meivakantiedeals vind je hier

4. Goedkoop naar LEGOLAND: Verleng je LEGO-ervaring bij LEGO House

Sinds 2018 heeft LEGOLAND Billund er een hypermodern én uniek ‘broertje’ bij: LEGO House. Dit gebouw bevat zo’n 12.000 vierkante meter aan LEGO en ligt in het centrum van Billund, nog geen 2 kilometer van LEGOLAND vandaan. Je kunt er bouwen, shoppen, klauteren en eten in een van de LEGO restaurants. En het leuke? De speeltuinen op het dak van LEGO House zijn open (en gratis!) voor iedereen. Alleen als je ook de Experience Zones, de Masterpiece Gallery en het museum wilt bezoeken, heb je een toegangskaartje nodig. Ook die kun je extra voordelig boeken bij je reservering op Dansk.nl.

5. Bespaartip: picknicken in LEGOLAND

Eenmaal in LEGOLAND Billund kan je genieten van een echte LEGO lunch in een van de restaurants, want wist je dat er in LEGOLAND frietjes in de vorm van LEGO blokjes zijn? Je kunt bij de koffie zelfs LEGO blokjes van chocolade bestellen. Superleuk, maar wil je besparen, neem dan je picknickmand en eigen snacks mee. In LEGOLAND zijn picknickplekken en je kunt dus je eigen smørrebrødje of Hollandse boterham met (pinda)kaas meenemen. Gezellig en goedkoop!

Wil jij ook goedkoop naar LEGOLAND in Denemarken? Dansk.nl heeft een exclusieve samenwerking met LEGOLAND. Onze beste aanbiedingen vind je hier.