Waarom LEGOLAND leuk is voor ALLE leeftijden

Meer dan 50 miljoen LEGO steentjes en nog véél meer!

LEGOLAND Billund in Denemarken
LEGOLAND Billund Resort in Zuid-Denemarken. Foto: LEGOLAND

Op vakantie in Denemarken nabij LEGOLAND? Of je nou 3 of 83 jaar oud bent, het wereldberoemde pretpark heeft een dag vol topattracties voor je in petto. Een klein overzicht.

LEGOLAND voor de allerkleinsten

Onze Denemarken Vakantie Specialisten krijgen vaak de vraag vanaf welke leeftijd een vakantie in Denemarken nabij LEGOLAND leuk is. Ons antwoord? Vanaf het moment dat je kind DUPLO ontdekt, is LEGOLAND ongetwijfeld een succes. Want wie wil nou niet ontdekken hoe de wereld eruit zou zien als ‘ie helemaal van DUPLO zou zijn? Er is een DUPLO Express trein, een draaimolen met DUPLO vliegtuigjes en een heel dorp vol DUPLO speelhuizen.

LEGOLAND, Zuid-Denemarken
DUPLO Land in LEGOLAND, Zuid-Denemarken. Foto: LEGOLAND

LEGOLAND voor jonge avonturiers

Ga je op vakantie in Denemarken nabij LEGOLAND met iets grotere kinderen (lees: vanaf 100-130 cm)? Dan staan er tal van bijzondere achtbanen en attracties op jullie te wachten. De LEGO Canoe, de Viking River Splash, de Flying Eagle en Ninjago World: het is slechts een greep uit de indrukwekkende verzameling LEGO achtbanen en attracties. Oftewel: dat zit wel goed, met die kriebels in de buik!

LEGOLAND voor het hele gezin

Samen héél LEGOLAND bekijken tijdens je vakantie in Denemarken? Stap in de LEGO Trein en laat je meenemen langs al die bijzondere LEGO landschappen en gebouwen van Miniland. Of ga de lucht in met de LEGOTOP en bekijk het park vanaf een hoogte van 36 meter. Onderweg ook nog ‘even’ de mooiste gebouwen van de wereld meepakken? In Miniland vind je zelfs de LEGO-versies van de Acropolis en de Burj Khalifa.

LEGOLAND-Billund-Draak-achtbaan-Small
DRAGON ride in LEGOLAND, Zuid-Denemarken. Foto: LEGOLAND

Op vakantie in Denemarken nabij LEGOLAND

Hoe groot, oud en avontuurlijk kinderen ook zijn, LEGOLAND heeft gegarandeerd een paar topattracties voor ze in petto. Niet voor niets zijn het er meer dan 50! Wil je ze simpelweg allemáál (10x) doen? Bij een geselecteerd aantal vakantieparken en vakantiehuizen in Zuid-Denemarken kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding. Je krijgt dan een tweede dag in LEGOLAND gratis bij je reservering. Check de voorwaarden en deelnemende accommodaties.

Ook zin om op avontuur te gaan in LEGOLAND? Heerlijk spelen én samen onvergetelijke herinneringen maken? Check Dansk.nl voor de leukste vakantieparken en vakantieparken in de buurt van LEGOLAND. Allemaal mét voordelige toegangskaartjes voor LEGOLAND! 

Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous