Boodschappen aanbieding: <br>ACTIE AFGELOPEN

Boodschappen aanbieding:
ACTIE AFGELOPEN

2e dag gratis naar LEGOLAND®
+ €20.- LEGO®tegoedbon
+ gratis Kidskompas t.w.v. €12,95
en meer bij een vakantie Zuid-Denemarken!

Lees meer over deze exclusieve aanbieding

Boek één van de geselecteerde top accommodaties in Zuid-Denemarken met code 'BOODSCHAPPEN' samen met 1x dagentree LEGOLAND® en profiteer van de Boodschappen aanbieding:

Bekijk hier alle accommodaties met de Boodschappen aanbieding

Boodschappen aanbieding:

Op=Op!

 • Gratis Kidskompas t.w.v. €12,95
 • Gratis 2e dag LEGOLAND®
 • Gratis LEGO® tegoedbon t.w.v. €20,-
 • Kids gratis naar GIVSKUD ZOO

Boodschappen aanbieding Vakantiehuizen

Leg nu jouw vakantie naar Zuid-Denemarken vast

Zuid-Denemarken, dé vakantiebestemming voor kids

LEGOLAND en Givskus Zoo liggen in Zuid-Denemarken, maar er zijn veel meer attracties. Wat dacht je van een heus vikingdorp, spannende kastelen, oneindige stranden en spectaculaire klimbossen? Zuid-Denemarken is lekker dichtbij en biedt alles voor een supervakantie met kids.

Meivakantie in LEGOLAND

De meivakantie is perfect voor een bezoek aan Denemarken met je gezin. Denemarken is lekker dichtbij – vanaf Utrecht is het maar zo’n 595 km naar de Deense grens. En het is lekker voordelig, want het is laagseizoen! Boek op tijd, de meivakantie is snel vol!

Zomervakantie in Denemarken

Wil je in de zomervakantie naar Denemarken, kies dan voor augustus. Dan zijn de prijzen vaak net iets lager en het is minder druk, waardoor je meestal meer keus hebt. Wil je toch in juli, boek dan vroeg, want het is snel volgeboekt.

Voordelige toegangskaarten

 Je kiest zelf welke toegangskaarten je wilt bijbestellen en koopt ze direct bij boeking van een vakantiehuis of vakantiepark. Toegangsprijzen LEGOLAND€ 40 per persoon voor 2 achtereenvolgende dagen, in plaats van € 51 aan de kassa bij LEGOLAND (voor 1 dag!). Toegangsprijzen Givskud Zoo: kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang tot Givskud Zoo. Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen betalen € 24 via Dansk.nl in plaats van € 29 aan de kassa.

tip van onze Denemarken Specialisten

Loop bij je bezoek aan LEGOLAND direct naar de attracties achter op het park, zoals het kasteel. Daar is het in de ochtend vaak nog rustig. In de middag is Miniland juist rustig. En Givskud Zoo is ook geschikt als het een dagje minder mooi weer is. Je gaat er met je eigen auto op safari!

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 25.000
  accommodaties
 • score
  klanttevredenheid
 • -100+
 • ANVR - Ondernemers in reizen
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Calamiteiten fonds
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Boek nu jouw vakantie naar Zuid-Denemarken

En profiteer van de exclusieve Boodschappen aanbieding

Bekijk geselecteerd aanbod Zuid-Denemarken

Voorwaarden Boodschappen Aanbieding 2020

Deze actie is geldig op boekingen gemaakt vóór 1 mei 2020 met aankomst in 2020, zolang de voorraad strekt. De vermelde vanafprijs is o.b.v. 4 personen en beschikbaarheid. Exclusief eigen vervoer, logies, verbruikskosten ter plaatse (incl. bij Ribe Byferie), reserveringskosten (€10,-) en Calamiteitenfonds (€2,50). Op deze aanbieding zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.

Zoeken