Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Ontdek Zuid-Denemarken in de herfstvakantie

Alle accommodaties in de herfstvakantie met aanbieding

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Tijdens de herfstvakantie naar Zuid-Denemarken? Bereid je voor op Vikingen, LEGOLAND, kastelen en brede stranden. Met nog geen 700 km naar Ribe (vanaf Utrecht), is de regio ideaal voor een korte autovakantie.

Alle accommodaties met herfstvakantie aanbieding in Zuid-Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Dé vakantiebestemming voor kids

 • Heerlijk uitwaaien aan het strand
 • Volop uitstapjes in de natuur
 • Laagseizoen: gunstige prijzen
 • Attracties in Halloween-sfeer
 • Handig dichtbij: slechts 595 km vanaf Utrecht
tip van onze Denemarken Specialisten

Een herfstvakantie in Zuid-Denemarken is ideaal. Je hoeft niet lang te rijden en oktober is een heerlijke maand om uit te waaien langs de Deense westkust. Mijn tip? Boek een vakantiehuis rondom Ribe en ontdek het Deense Waddengebied!

Natasja Baas

Natasja Baas

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Herfst
vakantie
Al vanaf 199 euro per huis
per week*

LEGOLAND aanbieding
Zuid-Denemarken

 • 2e dag gratis naar LEGOLAND
 • LEGO tegoedbon t.w.v. € 20,-
 • Kids gratis naar Givskud Zoo

Bekijk de aanbieding

Avontuur om de hoek

Zuid-Denemarken is al jaren een favoriete bestemming onder gezinnen met kinderen. Het is lekker dichtbij, het herfstweer is er mild en de attracties verrassend divers. Want of je nou houdt van Vikingen, olifanten of LEGO-blokken, Zuid-Denemarken heeft van alles te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Tip: hoewel veel attracties gewoon open zijn in oktober, is het slim om van te voren online de exacte openingstijden te checken.

Bijzondere attracties van Zuid-Denemarken

Ga je voor een herfstvakantie in Zuid-Denemarken? Kijk of jouw vakantieadres in de buurt ligt van de volgende lokale attracties:

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken: Pompoenen en hygge

In een land waar ‘hygge’ (‘gezelligheid’) behoort tot de belangrijkste exportproducten, staat de herfst in het teken van haardvuur en kaarslicht. En Halloween? Voor de Denen is dat een uitstekende gelegenheid voor schitterend verlichte pompoenen en nóg meer hygge. Het maakt Zuid-Deense plaatsen als Ribe en Kerteminde extra knus tijdens de herfstvakantie.

Vakantiebestemmingen in Zuid-Denemarken

Lees meer over

Openingstijden attracties in Zuid-Denemarken in de herfstvakantie

Alhoewel de meeste attracties in de herfstvakantie geopend zijn is het slim om vooraf te checken of een attractie open is. Ribe VikingeCenter en Egeskov Slot zijn namelijk niet beide herfstvakantieweken geopend. Dit heeft te maken met de Deense herfstvakantie, die is altijd in week 42. Check dus altijd van te voren hoe het zit met een attractie die je graag wilt bezoeken of vraag het onze Denemarken Specialisten.

Openingstijden LEGOLAND Billund in Zuid-Denemarken

LEGOLAND Billund in Denemarken is geopend in de periode 30 maart t/m 3 november 2019. Let op: LEGOLAND is gesloten op 1 t/m 5 april, 8 t/m 12 april, 3 t/m 5 september, 10 t/m 12 september, 17 t/m 19 september, 24 t/m 26 september, 22 t/m 24 oktober en 29 t/m 31 oktober 2019. In de meivakantie en in de maanden juni, juli en augustus is LEGOLAND alle dagen geopend. Het entreebewijs voor LEGOLAND Billund in Denemarken geeft gratis toegang tot alle bewegende attracties, behalve de verkeersschool. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot LEGOLAND.

Openingstijden GIVDKUD ZOO in Zuid-Denemarken

2019: GIVSKUD ZOO in Denemarken is geopend in de periode 13 april t/m 27 oktober 2019. GIVSKUD ZOO is gesloten op: 23, 27 en 30 september 2019 en 4, 7, 11, 21, 25, 28, 29, 30 en 31 oktober 2019. 

Het entreebewijs voor GIVSKUD ZOO in Denemarken geeft toegang het safaripark en de speelgebieden. Je kunt met eigen auto een safari maken, voor de Safaribus en de Safaritrein geldt een toeslag.

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 25.000
  accommodaties
 • 8.8 score
  klanttevredenheid
 • 2.200+
  klantbeoordelingen
Zoeken