Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Comwell Kellers Park

Dit hotel ligt in Børkop, Zuidoost-Jutland, Denemarken

Hotel Comwell Kellers Park - H.O. Wildenskovsvej, DK-7080, Børkop

Hotel Comwell Kellers Park is een bijzonder hotel aan de rand van het Vejle Fjord in Denemarken. Het hotel ligt aan de rand van het fjord in een bosrijke omgeving. De gebouwen van Comwell Kellers Park zijn zeer stijlvol verbouwd en ingericht, van oorsprong is het een sanatorium. 

Hotel Comwell Kellers Park is gevestigd in prachtige klassieke gebouwen en heeft een exclusieve wellness afdeling. Vanuit de whirlpool buiten heeft u heerlijk zicht over het water. In het park rondom het hotel kunt u heerlijk wandelen.

Houdt u van golf, dan bent u in Hotel Comwell Kellers Park aan het juiste adres. Het hotel heeft een eigen golfbaan. 

De omgeving van Hotel Comwell Kellers Park is erg mooi. De omgeving van het Vejle Fjord is groen en glooiend. Vejle is, evenals Fredericia een leuk stadje en ook Kolding (o.a. Trapholt Museum en Koldinghus) is op redelijke afstand. En voor een bezoek aan LEGOLAND is Hotel Comwell Kellers Park een goede uitvalsbasis, het wereldberoemde attractiepark is slechts 40 km van het hotel! 

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 104
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Gratis draadloos internet
Niet-roken kamers 104
Huisdier toegestaan
Op het platteland

Extra's

Huisdier DKK 250,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken