Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Dalgas

Dit hotel ligt in Brande, Midden-Jutland, Denemarken

Hotel Dalgas - Storegade, DK-7330, Brande

Beoordeling 7.4 aantal: 4

Hotel Dalgas in Brande in Denemarken is een relatief nieuw hotel met moderne kamers. Hotel Dalgas ligt midden in het Jutse heidelandschap en een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie en uitstapjes naar LEGOLAND en het Givskud Safaripark.

Hotel Dalgas beschikt over 58 kamers, waaronder verscheidene familiekamers die toegang hebben tot een eigen terras. 

Alle kamers van Hotel Dalgas in Denemarken zijn voorzien van een eigen badkamer, tv en gratis draadloos internet. In het gezellige restaurant kunt u kiezen tussen een 3-gangen-menu, een à la carte menu of een gastronomisch menu dat is aangepast aan de ingrediënten van het seizoen. In het café van Hotel Dalgas, café Albert, kunt in een ontspannen sfeer genieten van lunchgerechten, diverse hapjes, vegetarische gerechten en desserts.  

Vanaf Hotel Dalgas vindt u op maximaal een half uur rijden 5 golfbanen. Een ideale plek om tijdens uw vakantie in Denemarken even een balletje te slaan. De naam van Hotel Dalgas komt van de officier en ingenieur Enrico Dalgas die baanbrekend werk verrichtte met de drooglegging van de moerassen in deze omgeving aan het einde van de jaren 1800. 

Hotel Dalgas is gelegen in het midden van de heidevelden van Jutland. De spoorwegstad Brande was vooral bekend vanwege de geschilderde gevels. Velen daarvan zijn nog steeds te bewonderen tijdens een wandeling door de straten van Brande. Brande is een charmant en klein stadje met verscheidene winkels en in de buurt vindt u openbare overdekte zwembaden (300 m) en een leuk zwemmeer (2 km). 

In de jaren rond de Tweede Wereldoorlog was Brande het centrum van een grote bruinkolenindustrie. Vandaag de dag is het een opmerkelijk natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen in de ca 4000 ha. bewaard gebleven bos- en heidegebieden van Harrild Hede. Vanuit Hotel Dalgas wandelt u zo de oude bruinkoolvelden tegemoet. 

Hotel Dalgas en de plaats Brande zijn ideaal om lekker tot rust te komen tijdens uw vakantie in Denemarken. De moderne en informele sfeer nodigen u van harte uit om te komen genieten van het landschap Jutland. 

Hotel Dalgas is gesloten van 24/12 tot 26/12 en op 01/01. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation300 m
Golfbaan2 km
Viswater3 km
Vliegveld30 km
Water (zee of meer)2 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 59
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 59
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 100,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken