Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Ansgar

Dit hotel ligt in Esbjerg, Zuidwest-Jutland, Denemarken

Hotel Ansgar - Skolegade, DK-6700, Esbjerg

Beoordeling 6.9 aantal: 10

Hotel Ansgar bevindt zich in het hart van Esbjerg in Denemarken. Het handelsmerk van Hotel Ansgar in Esbjerg is rust en gemoedelijkheid. En tegelijkertijd bevindt u zich dichtbij alle bezienswaardigheden in en rond de havenstad Esbjerg. 

Hotel Ansgar beschikt over 52 kamers die modern en comfortabel zijn ingericht. Er is een eigen parkeerplaats direct voor het hotel. Het restaurant van het hotel heeft een aantrekkelijke en huiselijke sfeer. De keuken heeft een goede reputatie en laat u genieten van heerlijke gerechten. Hotel Ansgar heeft tevens een gezellig ontbijtrestaurant en een tv lounge. 

In 1868 besloot het Deense parlement tot de bouw van een nationale haven in Esbjerg. Men kon toen nog niet vermoeden dat Esbjerg zou uitgroeien tot een van de grootste steden van Denemarken. In anderhalve eeuw maakte de stad een geweldige verandering door. Hotel Ansgar is een van de gebouwen die onlosmakelijk zijn verbonden met de geschiedenis van Esbjerg. 

Hotel Ansgar opende haar deuren in 1898 als Missionshotellet. In 1948 werd het hotel overgenomen door de familie Rasmussen en werd het hotel langzaam maar zeker gemoderniseerd. De buurtbewoners kwamen naar het hotel voor een zondags diner met heldere soep en gebraden varkensvlees. De tweede generatie Rasmussen nam het hotel over in 1975 en renoveerde het historische gebouw met behoud van de unieke elementen.

De filosofie van Hotel Ansgar is dat mensen ook op vakantie het liefst in hun eigen bed zouden slapen. Daarom zijn alle kamers verschillend, maar wel ingericht met hart voor een fijne huiselijke sfeer. Elke vakantie in Hotel Ansgar moet zich kenmerken door huiselijkheid en gezelligheid.   

Met de ligging in het centrum van de hoofdstad van Zuid-West Jutland zijn alle bezienswaardigheden vlakbij. Op loopafstand vindt u bijvoorbeeld het plein van de stad waar vele levendige cafe’s zijn. Ook dichtbij is Kongensgade een van de langste winkelstraten in Denemarken. Daar vindt u een breed aanbod van leuke winkels. Daarnaast kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan het Musikhus van architect Utzon, Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Bymuseum (stadsmuseum) en het visserij- en scheepvaartmuseum. In de grote haven vindt u olieplatforms, garnalenvissers, viswinkels en restaurants en de veerboot naar het eiland Fanø. 

Hotel Ansgar in Esbjerg is een oase van rust en gezelligheid tussen alle toeristische mogelijkheden in Esbjerg en omgeving. Op deze plek zult u zich ongetwijfeld geen moment vervelen tijdens uw vakantie in Denemarken.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation10 m
Golfbaan12 km
Viswater15 km
Vliegveld8 km
Water (zee of meer)7 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 54
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 54
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 100,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken