Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Sanden Bjerggaard Hotel

Dit hotel ligt in Fjerritslev, Noordwest-Jutland, Denemarken

Sanden Bjerggaard Hotel - Slettestrandvej, DK-9690, Fjerritslev

Beoordeling 6.9 aantal: 11

Sanden Bjerggaard Hotel in Fjerritslev in Denemarken beschikt over 23 comfortabele kamers met douche, toilet, satelliet-tv en internet. De stijl is gezellig met respect voor het huis en diens architectuur. De romantische kamers, met elke een geheel eigen sfeer en stijl, bieden u een bijzondere ervaring. Buiten Sanden Bjerggaard Hotel is er veel ruimte en frisse lucht en in de Svinkløv Klitplantage zijn er diverse bewegwijzerde wandelroutes te vinden. Er zijn diverse mogelijkheden om tijdens uw vakantie in Denemarken de omgeving te verkennen, zoals mountainbiken, klimmen en abseilen in het bos, zeekajak peddelen met een instructeur en paardrijden op echte IJslandse paarden. 

Iedereen zal begrijpen waarom directeur Ludvig Elsass in 1918 juist op de top van de klif Lien bij Slettestrand in Denemarken een villa voor zichzelf en zijn vrouw Sara liet bouwen. Deze plek in Fjerritslev biedt een prachtig uitzicht over de baai Jammerbugten en de omliggende natuur. U heeft hier alle mogelijkheid tot relaxen en u kunt zich omringen met een zee van licht en frisse lucht.

Elsass was de directeur van de ijzer- en staalfabrieken Sophus Berendsen en koos Einar Packness uit Aalborg als architect, die in 1925 ook het bekende Svinkløv Badehotel heeft gebouwd. De Koninklijke Villa Klitgaarden in Skagen diende als model voor Bjerggaard Hotel. In 1949 werd de villa in Denemarken verkocht en gebruikt als herberg voor verenigingen. Daarna volgde een periode waarin er een eenvoudig hotel was gehuisvest, tot de huidige eigenaar in 1994 Sanden Bjerggaard Hotel overnam en er zowel een prettig hotel als uitstekend restaurant vestigde.

De afgelopen vijf jaar hebben de eigenaren van Sanden Bjerggaard Hotel geïnvesteerd in nieuw meubilair voor de kamers en de opbouw van een nieuw restaurant. Waarbij de unieke stijl en sfeer van het pand goed behouden is gebleven. De gasten moeten zich welkom voelen en kunnen genieten van een plezierige en huiselijke vakantie in dit hotel in Denemarken. 

Met deze hele geschiedenis in het achterhoofd is het goed te begrijpen waarom het restaurant van het hotel ‘Elsass’ is genoemd en het motto van het restaurant ‘Havluft Himmelys’ is, wat zeelucht en heldere hemel betekent. Elke dag heeft het restaurant een gastronomisch menu met naar wens twee of drie gangen of een smakelijke Deense maaltijd. 

Sanden Bjerggaard Hotel is zeer geschikt voor langere vakanties in Denemarken. Maar als u bijvoorbeeld de nabij gelegen Margrietroute volgt kunt u hier ook prima enkele nachten verblijven om de omgeving rondom Bjerggaard Hotel in Denemarken te verkennen. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Busstation10 km
Golfbaan10 km
Viswater2 km
Vliegveld39 km
Water (zee of meer)2 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 23
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 23
Op het platteland

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken