Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Fuglsangcentret

Dit hotel ligt in Fredericia, Zuidoost-Jutland, Denemarken

Hotel Fuglsangcentret - Søndermarksvej, DK- 7000, Fredericia

Hotel Fuglsangcentret ligt aan de Lille Bælt (Kleine Belt) in de plaats Fredericia in het zuiden van Denemarken. Het hotel ligt dichtbij een bos en midden in een groot park. Hotel Fuglsancentret biedt daarom volop mogelijkheden voor een wandeling of fietstocht in de buurt. Bovendien zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt in de steden Vejle, Kolding en Middelfart. Het eiland Funen met veel bezienswaardigheden is ook in de buurt en LEGOLAND ligt op ongeveer 50 km van het hotel. 

Hotel Fuglsangcentret in Denemarken heeft uitstekende aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers. Vraag onze medewerkers altijd naar de mogelijkheden en aanpassingen.

Naast mooie hotelskamers beschikt Hotel Fuglsangcentret over een gezellig restaurant, een bar en lounge area. Daarnaast is er een groot zwembad en een sauna. Het hotel is ruim opgezet, maar heeft een persoonlijke sfeer. Op het terrein is een speeltuin en een sportveld. 

In het restaurant van Hotel Fuglsangcentret worden uitstekende maaltijden geserveerd, daarnaast is er ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen. In de eigen bakkerij wordt brood voor het ontbijt gebakken en de jam wordt ook in eigen keuken gemaakt. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Golfbaan2 km
Vliegveld50 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 60
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 60

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken