Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Danica

Dit hotel ligt in Horsens, Oost-Jutland midden, Denemarken

Hotel Danica - Ove Jensens Allé, DK-8700, Horsens

Hotel Danica ligt in het hart van de oude handelsstad Horsens in het oosten van Denemarken. Het is een relatief nieuw hotel dat in 2011 werd gerenoveerd. Alle kamers van Hotel Danica in Horsens zijn modern ingericht en ademen een gezellige sfeer. Het restaurant van Hotel Danica is uitstekend en de koks zijn beroemd om hun gerechten, die gebaseerd zijn op verse ingrediënten en producten van het jaargetijde. 

Hotel Danica ligt in Horsens aan de Ove Jensens Allee, die genoemd is naar een de burgemeester uit de 60-er jaren. Als u verblijft in hotel Danica, woont u in  het hart van de oude handelsstad, waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1100 na Chr. 

In de Middeleeuwen stond Horsens in Denemarken bekend om zijn kloosters en in de 17de eeuw woonden er in de stad veel kooplieden die over de zeeën zeilden en thuis kwamen met allerlei exotische producten. Heden ten dage is de stad bekend om de concerten die er gegeven worden door internationale kunstenaars en om de uitstekende inkoopmogelijkheden in de breedste voetgangersstraat van Denemarken. Vanuit Hotel Danica is het slechts een paar stappen naar de knusse oude straten met de mooie winkels, maar de ligging van het hotel is desondanks rustig. Zowel het Kunstmuseum en het Industriemuseum liggen niet ver weg. Vanuit Hotel Danica is het slechts 5 minuten lopen naar het Horsens Fjord dat het mooiste fjord van Denemarken wordt genoemd.  

Het restaurant van Hotel Danica staat heel goed bekend en is beroemd om de unieke gastronomie. De koks kiezen verse ingrediënten van het seizoen en ze zijn befaamd om hun creativiteit en vindingrijkheid. Ze stellen heerlijke menu’s samen. Iedere dag bieden ze klassieke Deense lunchgerechten en sandwiches en het avond menu kunnen zowel uit een gegrilde steak bestaan of uit een speciaal gourmet diner.  

Hotel Danica in Horsens is zeer geschikt om de stad Horsens te leren kennen of voor een vakantie aan de Oostkust van Jutland in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation600 m
Vliegveld31 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 39
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 39
Huisdier toegestaan

Extra's

Huisdier gratis
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken