Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Hvalpsund Færgekro

Dit hotel ligt in Hvalpsund, Noordwest-Jutland, Denemarken

Hotel Hvalpsund Færgekro - Sundvej, DK-9640, Hvalpsund

Beoordeling 7.9 aantal: 1

Hotel Hvalpsund Færgekro in Hvalpsund in Denemarken is een koninklijk goedgekeurd hotel uit 1669.

Hotel Hvalpsund Færgekro heeft 28 grote en mooie kamers die allemaal beschikken over een uitzicht over het Limfjord. Alle kamers hebben tevens een bad, toilet, tv en draadloos internet.

In het restaurant van het krohotel worden authentieke kro menu’s geserveerd en er is een speciaal zomermenu. Vanuit het restaurant heeft u een magnifiek uitzicht over het water van het Limfjord. 

Hotel Hvalpsund Færgekro is een uitstekend startpunt voor excursies te voet of op de fiets door de mooie en afwisselende natuur. U vindt in de omgeving van Hvalpsund stranden, weilanden, heidevelden, meren en bossen. U kunt een bezoek brengen aan het oude rietgedekte landhuis ‘Hessel’ of Jesperhus Bloemenpark, zeilen op het Limfjord naar het eilandje ‘Livø’ en het eiland Fur of wandelen in Skovbakkerne of langs het fjord.

De golfclub van Hvalpsund ligt op slechts 1,5 km van Hotel Hvalpsund Færgekro in Denemarken en u kunt ook spelen op een van de andere nabijgelegen golfbanen. Er zijn mogelijkheden voor speciale kortingen op de greenfee van het Golfcentrum Hjarbæk Fjord en de Himmerland Golf & Country Club. 

Zolang men zich kan herinneren is er al een veerdienst tussen Himmerland en Sundsøre in Salling. Oorspronkelijk waren de veerboten roeiboten of aken, die alleen bij goed weer konden varen. De reizigers waren daarom soms genoodzaakt om lang te wachten. Dit was de reden voor de bouw van kro hotels nabij de meest belangrijke ligplaatsen in Denemarken.

Hotel Hvalpsund Færgekro bestaat al sinds 1532 en in 1669 kwam de Koninklijke onderscheiding. Dit betekende dat de herbergier zowel de veerdienst als het kro hotel beheerde, tot aan 1870. Daarna werden de veerboten gemoderniseerd en kwam ook de eerste echte veerbootdienst tussen Hvalpsund en Sundsøre die aansloot op de spoorwegdienst van Aalborg via Aars naar Hvalpsund. 

De huidige eigenaar van Hotel Hvalpsund Færgekro is de 5e generatie die het kro hotel beheerd. Het was zijn bet-overgrootvader die het huidige kro hotel in 1913 bouwde. De oude tradities uit die tijd zijn nog altijd in ere.

Hotel Hvalpsund Færgekro is een fijn hotel om tijdens uw vakantie in Denemarken de omgeving van het Limfjord te verkennen en een van de nabij gelegen golfbanen te bezoeken. 

Hotel Hvalpsund Færgekro in Denemarken is gesloten van 17/12 tot 12/01.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation50 m
Golfbaan1,5 km
Viswater50 m
Vliegveld60 km
Water (zee of meer)50 m

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 28
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 28
Huisdier toegestaan
Op het platteland

Extra's

Huisdier DKK 100,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken