Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Kibæk Hotel

Dit hotel ligt in Kibæk, Midden-Jutland, Denemarken

Kibæk Hotel - Jernbanegade, DK-DK-6933, Kibæk

Beoordeling 8.0 aantal: 7

Het Kibæk Hotel in Kibæk in Denemarken is een goede uitvalsbasis om zowel Midden- als West-Jutland te verkennen. Aan de ene kant vindt u de heide en de bruinkoolvelden Søby Brunkulslejer en aan de andere kant de prachtige natuur Skjern Enge en een beetje verder naar het westen de Noordzee. Ook LEGOLAND en Givskud Zoo liggen binnen bereik. Bovendien ligt Kibæk Hotel niet ver Herning (15 km), waar vaak grote beurzen georganiseerd worden. 

Het Kibæk Hotel in Kibæk in Denemarken beschikt over moderne kamers, voorzien van badkamer, radio, tv, draadloos internet en een goede schrijftafel. Alle gasten worden warm ontvangen door het personeel en er wordt voor gezorgd dat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in Denemarken.

De gastheer van Kibæk Hotel verwelkomt u graag in het sfeervolle restaurant. Na een drukke vakantiedag kunt u hier genieten van het menu dat is gebaseerd op de goede Deense en elegante Franse keuken. De chefkok van het restaurant van het Kibæk Hotel kiest steevast voor de beste ingrediënten van het seizoen.  

Het Het Kibæk Hotel in Denemarken ligt op slechts 10 minuten afstand van de gezellige, autovrije winkelstraat in het centrum van Herning. Ook het nabijgelegen beurscentrum is slecht 10 minuten van het hotel verwijderd. Het hotel werd in 1881 gebouwd, met de komst van de trein tussen Herning en Skjern. Meteen vanaf de eerste dag wordt het Kibæk Hotel gekenmerkt door de goede, persoonlijke service.

Het Kibæk Hotel in Kibæk in Denemarken is een zeer fijn en modern hotel. Gedurende uw vakantie in Denemarken is het de ideale plek om te genieten en de prachtige omgeving te verkennen.  

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Golfbaan14 km
Viswater5 km
Vliegveld38 km
Water (zee of meer)40 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 40
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 40

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken