Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Comwell Middelfart

Dit hotel ligt in Middelfart, Funen, Langeland, Denemarken

Hotel Comwell Middelfart - Karensmindevej, DK-5500, Middelfart

Beoordeling 6.0 aantal: 1

Comwell Middelfart is een uitstekend hotel, gelegen op het idyllische eiland Funen. Het hotel ligt ongeveer 800m van de Kleine Belt, nabij de Lille Belt-brug. U bereikt het eiland Funen via deze brug vanaf Jutland en hoeft dus geen bootovertocht te reserveren.

De omgeving van Hotel Comwell Middelfart is bosrijk en biedt vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Comwell Middelfart ligt ongeveer 2 km vanaf het centrum van het stadje Middelfart. Als uitgangspunt voor een bezoek aan LEGOLAND of het eiland Funen is Hotel Comwell Middelfart zeer geschikt.

In de omgeving van Comwell Middelfart kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het eiland Funen biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar de Fuunse hoofdstad Odense. Het eiland heeft vooral in het zuiden een glooiend landschap met vele idyllische dorpjes met vakwerkhuizen. De stad Odense heeft diverse bezienswaardigheden, waaronder het H.C. Andersenmuseum en het geboortehuis van de sprookjesschrijver. Voor kinderen is een bezoek aan LEGOLAND een attractie. LEGOLAND ligt slechts 60 km vanaf het hotel.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation1 km
Golfbaan6 km
Vliegveld59 km
Water (zee of meer)6 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 124
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Gratis draadloos internet
Niet-roken kamers 124
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 125,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken