Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Hindsgavl Slot

Dit hotel ligt in Middelfart, Funen, Langeland, Denemarken

Hotel Hindsgavl Slot - Hindsgavl Alle, DK-5500, Middelfart

Beoordeling 8.9 aantal: 16

Hotel Hindsgavl Slot is omgeven door een mooi park en prachtig gelegen aan het water op het eiland Funen bij de stad Middelfart. Het uitzicht is, zoals H.C. Andersen ooit schreef, misschien wel het mooiste van Denemarken. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Hindsgavl Slot is een combinatie van een klassiek slot en een modern hotel met een uitstekend restaurant. Het slotspark is ruim 2 ha groot en is één van de best bewaarde slotstuinen van Denemarken. 

Een verblijf in Hotel Hindsgavl Slot voelt zeker koninklijk. De lange oprijlaan door het bos en het dierenpark zorgt ervoor dat u zich in een andere tijd waant. Hotel Hindsgavl Slot is een prachtige combinatie van een oud kasteel met moderne en klassieke hotelkamers. 

Het slotspark van Hotel Hindsgavl Slot is werkelijk prachtig en absoluut een wandeling waard. De paden voeren door een glooiend landschapspark richting de waterkant. De doorkijkjes op de Lille Bælt (Kleine Belt) zijn bijzonder mooi. Direct naast het slotspark ligt Hindsgavl Dyrehavn, het terrein van Edelherten en Damherten.  

Rond het jaar 1200 werd door de Koning een fort gebouwd op de plek van het huidige Hindsgavl Slot. Het fort en later het kasteel zijn een belangrijk onderdeel van de Deense geschiedenis. Zo werd in 1814 in Hindsgavl Slot het vredesverdrag door Koning Frederik VI getekend, waardoor Denemarken Noorwegen verloor. 

In de loop der jaren is Hotel Hindsgavl Slot gerenoveerd en recent is er een nieuw a la carte restaurant, een bar en een receptie in gevestigd. Daarnaast werden ook de oude koeienstal en varkensstal gerenoveerd - er werden maar liefst 23 moderne kamers gecreëerd. Het restaurant in Hotel Hindsgavl Slot heet Den Hvide Dame (De Witte Dame) en is genoemd naar de vriendelijke geest die in het slot woont. In het restaurant worden uitstekende menu's geserveerd en als mogelijk met groenten en kruiden uit de tuin van het slot. 

Naast de prachtige omgeving van Hotel Hindsgavl Slot zijn er meer attracties in de buurt. Middelfart is een gezellig stadje met een oud centrum aan het water. Langs de waterkant zijn diverse gezellige cafés en restaurants. Daarnaast is een bezoek aan de stad Odense zeer de moeite waard, maar ook Kolding met bijvoorbeeld het Trapholt Museum en Koldinghus. LEGOLAND, de bekendste attractie van Denemarken, is ongeveer 60 km vanaf Hotel Hindsgavl Slot. 

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation1 km
Golfbaan4 km
Viswater10 m
Vliegveld45 km
Water (zee of meer)10 m

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 117
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Internet
Niet-roken kamers 117
Huisdier toegestaan
Op het platteland

Extra's

Huisdier DKK 200,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken