Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Kirstine

Dit hotel ligt in Næstved, Zuid-Sjælland, Denemarken

Hotel Kirstine - Købmagergade, DK- 4700, Næstved

Hotel Kirstine is gevestigd in een 250-jaar oud vakwerkhuis in het centrum van Næstved in Denemarken. Het gebouw deed eerder dienst als postkantoor en burgemeesterswoning. De "scheve" gangen, kozijnen en vertrekken van Hotel Kirstine zorgen voor een charmante en authentieke sfeer. 

Het gebouw aan de Købmagergade in Næstved waar Hotel Kirstine gevestigd is dateert uit 1745 en werd gebouwd door Alderman Mathias Hansteen. Het was van oorsprong een boerderij en omdat Hansteen ook postbode was, deed het gebouw ook dienst als postkantoor. Daarnaast was Hansteen ook als enige in Næstved koninklijk bevoegd als wijnverkoper en bezat hij meerdere boerderijen in de stad. 

Tijdens de 18e eeuw werd Hotel Kirstine vooral gebruikt als woning van de burgemeester van Næstved en in 1909 werd het voor het eerst als hotel gebruikt. In 1988 werd dit romantische, historische gebouw Hotel Kirstine. 

Hotel Kirstine ligt in het hart van het historische marktstadje, waardoor het een perfect uitgangspunt is om de stad te verkennen. Op slechts 4 km van het hotel ligt een van de mooiste golfbanen van Sjæelland en daarnaast zijn er diverse attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Zo is bijvoorbeeld Gavnø Slot zeker een bezoek waard. Reis je met kinderen, dan is attractiepark Bon-Bon Land een aanrader. En je kunt ook een kano huren en varen op de rivier Susåen. 

Hotel Kirstine heeft een uitstekend restaurant en een gezellige bar. Parkeren is mogelijk zowel voor als achte het hotel.  

Algemeen

Aantal personen1 - 2 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Busstation300 m
Golfbaan5 km
Viswater1 km
Vliegveld85 km
Water (zee of meer)10 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 31
Niet-roken kamers 31

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken