Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Nymindegab Kro

Dit hotel ligt in Nørre Nebel, West-Jutland midden, Denemarken

Hotel Nymindegab Kro - Vesterhavsvej, DK-6830, Nørre Nebel

Beoordeling 7.1 aantal: 17

Hotel Nymindegab Kro in Nørre Nebel, Denemarken biedt een heerlijk uitzicht over het water. Het hotel bevindt zich op slechts 800 meter van het strand. In de buurt van Hotel Nymindegab Kro zijn vele bezienswaardigheden te vinden. U kunt bezoek te brengen aan het beschermde natuur- en vogelgebied ‘Tipperne’. En een bezoek aan LEGOLAND (65 km) mag tijdens uw vakantie in Denemarken zeker niet ontbreken. 

De kamers van Hotel Nymindegab Kro bieden bijna allemaal uitzicht op het water en duingebied. De 44 kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Er zijn kamers waar een of twee extra bedden geplaatst kunnen worden. 

Het restaurant van Hotel Nymindegab Kro biedt een gevarieerde kaart met diverse visspecialiteiten. Het restaurant heeft een uitzicht over het water, het duingebied en de hoge luchten dat nooit zal vervelen. Het menu wordt regelmatig veranderd, maar zal altijd bestaan uit creatief samengestelde gerechten met de beste seizoensgerechten.

Hotel Nymindegab Kro is een prima plek voor een actieve vakantie in Denemarken. In de buurt van het hotel kunt u golfen, windsurfen, vissen en paardrijden. Ook kunt u een ontspannen fietstocht maken of kanoën op de Ringkøbing Fjord. Achter de hoge duinen ligt het kilometers lange strand. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en zwemmen op warme zomerdagen. Op minder warme dagen nodigt het strand ook zeker uit tot verfrissende wandelingen. Dan ervaart u pas de robuustheid die de zee kan hebben. 

Hotel Nymindegab Kro is gelegen op de top van een duin. De locatie ligt zo ver naar het westen dat het letterlijk aan de rand van de zee ligt. Oorspronkelijk was Hotel Nymindegab Kro een boerderij. In de 19e eeuw begon met hier met het serveren van eten en drinken. De natuur van West-Jutland trok in die tijd al veel schilders en andere kunstenaars. In die periode bestond eigenlijk de gehele gemeenschap van Nymindegab uit kunstenaars, zoals nu de plaats Skagen. Een van de eerste schilders die zich er vestigde was de Laurits Tuxen in 1879. De componist Carl Nielsen schreef enkele muziekstukken voor de opera Maskerade in Nymengab. 

Helaas is het hotel zowel in 1936 als in 1943 volledig afgebrand. Wat uiteindelijk wel resulteerde in een volledig gerenoveerd hotel. In 2002 en 2006 vonden er uitbreidingen plaats en ontstond er onder andere een geheel nieuwe vleugel. 

Hotel Nymindegab Kro is ook een uitstekende plek voor een vakantie met kinderen. De vele actieve mogelijkheden in de buurt zorgen ervoor dat u zich zeker niet zult vervelen tijdens uw vakantie in Denemarken.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation100 m
Golfbaan12 km
Viswater100 m
Vliegveld50 km
Water (zee of meer)800 m

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 44
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 44
Huisdier toegestaan
Op het platteland

Extra's

Huisdier DKK 200,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken