Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Nørre Vissing Kro

Dit hotel ligt in Nr. Vissing, Midden-Jutland, Denemarken

Hotel Nørre Vissing Kro - Låsbyvej, DK-8660, Nr. Vissing

Beoordeling 6.8 aantal: 11

Hotel Nørre Vissing Kro in Nr. Vissing (gemeente Skanderborg) in Denemarken is gelegen nabij bossen, meren en heuvels. Het hotel ligt in de prachtige omgeving van het merengebied rondom Silkeborg en Skanderborg in Denemarken.

Hotel Nørre Vissing Kro is in 2008 grondig gerenoveerd en de inrichting is net als de buitenkant prachtig. Er zijn kamers met terras en balkon. Hotel Nørre Vissing Kro is sinds 1801 hofleverancier en het bijbehorende ‘blauwe restaurant’ is de plek waar fantasie en traditie worden verenigd in uitstekende menu’s. De eigenaren doen er alles aan om de sfeer en de stemming tijdens uw vakantie in Denemarken zo aangenaam mogelijk te maken.

Het hotel is gelegen in het prachtige Midden-Jutland, midden in het merenhoogland met de Himmelbjerget. De vele meren, velden en uitgestrekte bossen lenen zich prima voor vele wandelingen tijdens uw vakantie. In de buurt van het hotel vindt u kindvriendelijke stranden aan het meer Knudsø (5 km) en in Rye kunt u terecht voor verhuur van kano’s, kajaks en roeiboten (7 km). Binnen een straal van ongeveer 50 km bevinden zich 5 golfbanen.

In het restaurant van Hotel Nørre Vissing Kro in Denemarken kunt u genieten van de prachtige bloemdecoraties die de bloemist van het hotel maakt. Bij het bestuderen van het menu zult u ontdekken dat er veel seizoensgerechten worden geserveerd. De chefkok maakt in ruime mate gebruik van lokale ingrediënten, zoals snoekbaars, snoek en baars uit de meren, paddenstoelen en wild uit de bossen. De tuinkamer van het hotel is met zijn nuances van kobaltblauw en lavendel een lust voor het oog.  

Al van verre is het blauwe Hotel Nørre Vissing Kro in Vissing te zien. Sinds lange tijd is het een plek waar men onder het genot van zoute haring en een goed glas bier een praatje maakt. 

Hotel Nørre Vissing Kro in Denemarken is een fijn hotel als tussenstop of voor een langere vakantie. Het opvallende gebouw nodigt u uit om hier heerlijk tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving van Midden-Jutland in Denemarken.

Hotel Nørre Vissing Kro in Vissing in Denemarken is gesloten in de periode 22/12 – 10/01. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Golfbaan7 km
Viswater3 km
Vliegveld50 km
Water (zee of meer)5 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 24
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 24
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 25,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken