Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Falster

Dit hotel ligt in Nykøbing F, Lolland, Falster, Møn, Denemarken

Hotel Falster - , DK-4800, Nykøbing F

Beoordeling 7.1 aantal: 6

Hotel Falster is gelegen in Nykøbing op het eiland Falster in Denemarken. Nykøbing is de belangrijkste stad op het eiland Falster. Ook het andere eiland, Lolland, is zeker een bezoek waard tijdens uw vakantie. De eilanden Lolland en Falster zijn met bruggen met elkaar verbonden. 

In de omgeving van Hotel Falster zijn diverse mogelijkheden voor uitstapjes tijdens uw vakantie in Denemarken. U vindt er onder andere Knuthenborg Safaripark, Aalholm Automobilmuseum en diverse golfbanen. De dichtstbijzijnde golfbaan vindt u op 3 km afstand van Hotel Falster. In een straal van 50 km rondom Hotel Falster vindt u 6 fijne golfbanen. Ook uitstapjes naar Kopenhagen en de krijtrotsen van het eiland Møn behoren tot de mogelijkheden. 

Hotel Falster is een uitstekend uitgangspunt voor een fietsvakantie op de eilanden Lolland en Falster. Het relatief vlakke landschap is ideaal per fiets te verkennen. Tijdens de fietstocht bent u continu vlakbij de zee. En u wordt omringd door de fascinerende speling tussen water en land in de meest mooie blauwe en groene kleurnuances. 

Het menu van het restaurant Parasollen biedt het gerechten van de Deense en Franse keuken. U kunt er genieten van de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer. Hotel Falster beschikt over 68 moderne kamers. Meerdere kamers zijn geschikt voor mensen met een handicap en er zijn rookvrije en allergievrije kamers te boeken. Neem a.u.b. contact op met onze reserveringsafdeling om uw specifieke wensen en eisen ten aanzien van aangepaste kamers vooraf door te nemen! 

De plaats Nykøbing gaat terug tot de jaren 1100 toen het kasteel Nykøbing Slot gebouwd werd. Het kasteel diende als bruidsschat voor koninginnen die, min of meer, overbodig waren in Kopenhagen. Een van hen was Sofie van Mecklenburg, de moeder van koning Christian IV. Zij heerste tot haar dood in 1631 over de eilanden Lolland en Falster. De vrouw van koning Christian V, Charlotte Amalie, woonde 15 jaar als weduwe in het kasteel. In 1716 bracht de Russische tsaar Peter de Grote een bezoek aan kasteel Nykøbing Slot, maar hij zou liever dineren in de plaatselijke herberg.

270 jaar na de komst van de tsaar kreeg Nykøbing haar nieuwe hotel, het huidige Hotel Falster. Het hotel wordt al sinds haar begin door dezelfde familie gerund. De gasten zullen zich hoe dan ook welkom voelen in dit sfeervolle hotel in Nykøbing. Het doel van het personeel is om de gasten Hotel Falster te laten ervaren als hun tweede huis. Uiteraard heeft dit ook te maken met het pand en de menu’s, maar in eerste plaats wordt gezorgd voor een pretentieloze en ontspannen sfeer. 

Bent u op zoek naar een comfortabel hotel op het eiland Falster of op Lolland? Dan bent u bij Hotel Falster in Nykøbing in Denemarken aan het juiste adres. Dit hotel is een prima uitganspunt om de omgeving te verkennen en diverse uitstapjes te maken tijdens uw vakantie in Denemarken.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation200 m
Golfbaan3 km
Viswater3 km
Vliegveld120 km
Water (zee of meer)12 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 68
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 68
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 75,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken