Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Montra Odder Parkhotel

Dit hotel ligt in Odder, Oost-Jutland midden, Denemarken

Montra Odder Parkhotel - Torvald Køhlsvej, DK-8300, Odder

Beoordeling 7.7 aantal: 31

Odder Park Hotel ligt in Odder in Oost Jutland, Denemarken. In de omgeving vindt u bos en natuur, maar ook goede mogelijkheden om te winkelen en musea te bezoeken. Odder Park Hotel is heel geschikt voor uitstapjes naar LEGOLAND, Randers Regenwoud, Silkeborg, Aarhus, Ebeltoft en Grenaa Kattegatcentrum. Dit hotel is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen in Denemarken. 

Odder Park Hotel beschikt over 78 ruimte en goed ingerichte kamers. De kamers beschikken onder andere over een eigen badkamer, tv en gratis internet. De kamers zijn verdeeld in 34 standaard kamers, 36 luxe kamers met bad en 8 suites. Overigens zijn de nieuwe luxe suites vernoemd naar de stijlvolle dames Marilyn Monroe, Audrey Hepburn Grace Kelly, Edith Piaf, Sofia Loren en Brigitte Bardot. Er is een wellness gelegenheid op de bovenste verdieping van Odder Park Hotel. 

Odder Park Hotel is een hotel met een creatieve en getalenteerde chefkok. Hij, de vriendelijke obers en het overige personeel doen er alles aan om u een goede vakantie te bezorgen. In het stijlvolle restaurant van Odder Park Hotel kunt u kiezen voor het 6-gangenmenu, dat iedere maand wisselt. De gerechten op de kaart zijn zoveel mogelijk seizoensgebonden. U kunt ook kiezen voor het aanbod van de maand met een 2-gangendiner inclusief 2 drankjes. 

De plaats Odder waar Odder Park Hotel ligt is slechts een half uur rijden van Aarhus. En op slechts een paar kilometer vindt u Saxild met een van de beste stranden van Oost-Jutland. Deze stranden zijn met name zeer geschikt voor kinderen. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan een van de vele galerieën en kunstenaars-ambachtslieden. Odder zelf is een charmante en levendige stad met vele, leuke winkels. Wij kunnen u aanraden om tijdens uw vakantie in Denemarken een overtocht te maken met de veerboot naar de eilanden van Tunø of Samsø.

Odder Park Hotel is te omschrijven als comfortabel en zeer gastvrij. Het hotel streeft naar een hoge kwaliteit en alle moderne faciliteiten voor een fijne vakantie in Denemarken zijn aanwezig.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation20 m
Golfbaan3 km
Viswater5 km
Vliegveld78 km
Water (zee of meer)5 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 78
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 78
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 200,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken