Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Næsbylund Kro og Hotel

Dit hotel ligt in Odense N, Funen, Langeland, Denemarken

Næsbylund Kro og Hotel - Bogensevej, DK-DK-5270, Odense N

Beoordeling 5.9 aantal: 9

Næsbylund Kro & Hotel ligt aan de rand van Odense in Denemarken. Næsbylund Kro & Hotel is gelegen in een groene omgeving, slechts 4 km buiten het centrum van de stad Odense. Op korte afstand van het hotel vindt u maar liefst 10 golfbanen. Het hotel is een prima plek voor een aangename vakantie op het eiland Funen in Denemarken.

Næsbylund Kro & Hotel beschikt over 48 kamers en 5 appartementen voor 4 tot 5 personen. Het gezellige restaurant van het hotel, Carolinekilde, gebruikt voornamelijk verse, Deense producten. Bij het personeel van Næsbylund Kro & Hotel ligt de nadruk op persoonlijke service en er wordt alles aan gedaan om het u naar de zin te maken. En als u in de verte alphoorn muziek hoort speelt waarschijnlijk de gastvrouw op haar favoriete muziekinstrument.

Rondom het Næsbylund Kro & Hotel de beek Stavis Å, de relatief nieuwe bossen Skovløkken en Bøgeløkken alsook de bron Carolinekilden. Deze bron was oorspronkelijk een heilige bron die voornamelijk werd bezocht tijdens de midzomernacht en is vernoemd naar kroonprinses Caroline Amalie. Zij was getrouwd met kroonprins en gouverneur van Funen en Langeland Christian (later koning Chrstian VIII) en zijn woonden destijds in het kasteel van Odense. 

De afwisselende omgeving kunt u tijdens uw vakantie uitstekend wandelend of fietsend verkennen. Næsbylund Kro & Hotel is tevens prima gelegen als u Odense wilt bezoeken. Daar vindt u onder andere een dorp uit de ijzertijd (Jernalderlandsbyen), het Hans Christian Andersen-huis, het openluchtmuseum Den Fynske Landsby en de Odense Zoo.  

Næsbylund Kro & Hotel is een goed te midden van de mooie natuur rondom Odense. Een bezoekje aan Odense mag u tijdens uw vakantie in Denemarken zeker niet overslaan.

U bereikt Hotel Næsbylund Kro in Odense gemakkelijk via de brugverbinding van Funen met het vaste land van Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation50 m
Golfbaan2 km
Viswater1 km
Vliegveld7 km
Water (zee of meer)18 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 48
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 48
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 50,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken