Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Fjordgaarden

Dit hotel ligt in Ringkøbing, West-Jutland midden, Denemarken

Hotel Fjordgaarden - Vester Kær , DK-6950, Ringkøbing

Beoordeling 7.8 aantal: 9

Hotel Fjordgaarden in Ringkøbing ligt op een steenworp afstand van de Ringkøbing Fjord in Denemarken. Het hotel ligt in een prachtig omgeving met in de achtertuin de rivier die u uitnodigt voor een actieve dag op het water. Het 400 m2 grote subtropische zwembad, met whirlpool, sauna en glijbaan, zorgt voor veel vertier en ontspanning. Hotel Fjordgaarden is daarom ook zeer geschikt voor vakanties met kinderen. U kunt tijdens uw vakantie uw auto gratis parkeren bij Hotel Fjordgaarden.

Hotel Fjordgaarden beschikt over 98 lichte en moderne kamers. De kamers zijn voorzien van een badkamer, tv, draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. Na een enerverende dag zorgen de comfortabele familiekamers van Hotel Fjordgaarden voor de nodige rust. Veel kamers hebben direct toegang tot een buitenruimte of een balkon. Wanneer u trekt krijgt kunt u in het restaurant van Hotel Fjordgaarden genieten van een echte Deense maaltijd. Restaurant Helten is zeer gastvrij voor zowel volwassenen als kinderen. In de zomer kunt u genieten van een heerlijk zomers buffet. In de overige maanden kunt u zich laten verrassen door het menu van de maand. 

Ringkøbing is West-Jutland op zijn best. De charmante koopmansstad is een lust voor het oog. Hier vindt u gezellige, geplaveide straten, het mooie plein en de leuke huizen met rode dakpannen. Hotel Fjordgaarden bevindt zich 700 meter van het centrum van Ringkøbing, maar biedt nog veel meer. Het hotel is met het subtropische zwembad en de wellnessruimte de perfecte setting voor een ontspannen vakantie in Denemarken. U kunt hier genieten van een welverdiende vakantie, temidden van ontspannende aroma’s en muziek. Hotel Fjordgaarden organiseert ook regelmatig thema-avonden, zoals een Western feest of een Caribbean Night.  

In de rivier die min of meer in de achtertuin van Hotel Fjordgaarden ligt kunt u windsurfen en kanovaren. Bovendien is er een fietspad net buiten de deur van het hotel. Dit fietspad gaat langs de fjord naar een van de beste stranden van West-Jutland bij Søndervig. Søndervig is tevens een van de meest populaire badplaatsen van Denemarken. 

Hotel Fjordgaarden is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Zij kunnen zich uitleven in het subtropische zwembad of een actieve dag beleven op de rivier nabij het hotel. U kunt zich laten verwennen in het wellnessgedeelte van het hotel. De ligging van Hotel Fjordgaarden staat garant voor een ontspannen vakantie met op korte afstand vele mooie stranden, attracties en mogelijkheden voor uitstapjes in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation1 km
Golfbaan9 km
Viswater9 km
Vliegveld75 km
Water (zee of meer)9 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 98
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 98
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 150,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken