Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Rold Gammel Kro

Dit hotel ligt in Rold, Noordoost-Jutland, Denemarken

Hotel Rold Gammel Kro - Hobrovej, DK-9510, Rold

Beoordeling 7.4 aantal: 3

Hotel Rold Gl. Kro in Arden in Denemarken is een zeer gezellig kro hotel. Hotel Rold Gl. Kro is gelegen aan de rand van het grootste bos van Denemarken, Rold Skov.

Hotel Rold. Gl. Kro beschikt over 26 ruime tweepersoonskamers met bad of douche en mogelijk een of twee extra bedden. Het kro hotel is gelegen in een rustige omgeving.

Sinds 1747 is Hotel Rold Gl. Kro in Noordwest Jutland hofleverancier. Het uitstekende menu van het restaurant biedt vaak wild uit het nabijgelegen bos en andere Deense specialiteiten. 

Direct naast Hotel Rold Gl. Kro vindt u het prachtige bos Rold Skov. Het gebied staat bekend als het grootste bosgebied van Denemarken, maar wat velen niet weten is dat het gebied ook de meeste zoetwaterbronnen heeft. Waaronder de bron Ravnkilde, vaak genoemd als de mooiste en de bron Lille (klein) Ravnkilde, ondanks zijn naam de rijkste bron tussen de Noordkaap en de Alpen. Een uniek gebied om tijdens uw vakantie in Denemarken te verkennen. 

In de omgeving van Hotel Rold Gl. Kro zijn naast het prachtige bos nog vele andere bezienswaardigheden te vinden, waaronder Rebild Bakker (heuvellandschap uit de IJstijd) met klakgroeven en meren, een circusmuseum en baroktuinen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor golf, jacht en sportvissen. Zo nu en dan zijn er muziek- en dansoptredens in het kro hotel. 

Hotel Rold Gl. Kro kent zoals vele hotel kro’s in Denemarken een speciale legende. Het bos Rold Skov werd vroeger geteisterd door de legendarische rovers Bette Fanden, Long Ajes en Petronillen en vele anderen. Zij hielden het hotel altijd nauwlettend in de gaten waardoor een bezoek nog weleens gevaarlijk kon zijn. Iemand die in het hotel had overnacht had zeker geld op zak en kon later in het bos eenvoudig overvallen worden. Vandaag de dag kunt u nog steeds rovers ontmoeten in Arden. Maar dan gaat het om 4 houten sculpturen. Gevaarlijk is een bezoek dus niet meer, het enige wat u nu nog kunt verliezen bij een bezoek aan Hotel Rold Gl. Kro in Denemarken is uw hart. 

Hotel Rold Gl. Kro staat bekend om de gezellige sfeer en de gastvrijheid en nodigt u van harte uit voor een heerlijke vakantie in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation25 m
Golfbaan10 km
Viswater10 km
Vliegveld45 km
Water (zee of meer)30 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 26
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 26
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 100,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken