Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Comwell Roskilde

Dit hotel ligt in Roskilde, Noord-Sjælland, Denemarken

Hotel Comwell Roskilde - Vestre Kirkevej, DK-4000, Roskilde

Hotel Comwell Roskilde is een modern hotel, niet ver uit het centrum van Roskilde in Denemarken. Roskilde is internationaal bekend vanwege het Roskilde Festival (muziek) en de domkerk. De imposante domkerk van Roskilde staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en in de dom liggen de Deense koningsgraven. Een bezoek aan de dom is zeker de moeite waard wanneer u in Comwell Roskilde verblijft. 

Daarnaast is Roskilde bekend vanwege het Vikingschipmuseum. In dit museum liggen de overblijfselen van 5 originele Vikingschepen die in het aangrenzende Roskilde Fjord gevonden zijn. Daarnaast is er een museumwerf waar u kunt zien hoe de Vikingschepen vroeger gebouwd werden en in de zomer kunt u een zeiltocht maken met een van de Vikingschepen. Let op: dit is een populaire attractie! Wilt u een zeiltocht maken, dan moet u zich 's ochtends opgeven. De boten zijn snel vol en  vooraf reserveren is niet mogelijk! 

Ook een uitstapje naar Openluchtmuseum Land of Legends is zeker de moeite waard. Hier wordt getoond hoe Denen in verschillende periodes in de geschiedenis woonden, werkten en leefden. Een leerzaam en leuk uitje voor jong en oud! Vlakbij Land of Legends kunt u ook Ledreborg Slotspark bezoeken. En Lejre, waar een van eerste 'koningshallen' van de Deense Vikingen gevonden zijn. De route naar het kasteel en naar Lejre voert over de Ledreborg Alle, dit is de langste 'Alle' (laan) met aan weerszijden bomen van heel Denemarken. Wanneer u het kasteel nadert worden de bomen ouder, hoger en indrukwekkender. Bij harde wind wordt afgeraden deze route te rijden i.v.m. vallende takken!

Hotel Comwell Roskilde ligt aan de rand van het Roskilde Fjord. Enkele kamers hebben uitzicht op het fjord. Vanuit het hotel kunt u een wandeling of fietstocht maken naar de stad (ongeveer 3 km). Let op de omgeving is heuvelachtig! 

Het hotel heeft een groot terras, waar u met een drankje kunt genieten van de zonsondergang. In de winter is er een gezellige lounge met heerlijke haard. 

Hotel Comwell Roskilde is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes tijdens uw vakantie in Denemarken. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een dag naar Kopenhagen (ong. 40 km). Het hotel is zeer geschikt voor een verblijf van een aantal dagen tijdens een rondreis door Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 159
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Gratis draadloos internet
Niet-roken kamers 159
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 250,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken