Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Hotel Comwell Roskilde

 • Personen1 - 4 personen
 • HuisdierenToegestaan

Hotel Comwell Roskilde is een modern hotel, niet ver uit het centrum van Roskilde in Denemarken. Roskilde is internationaal bekend vanwege het Roskilde Festival (muziek) en de domkerk. De imposante domkerk van Roskilde staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en in de dom liggen de Deense koningsgraven. Een bezoek aan de dom is zeker de moeite waard wanneer u in Comwell Roskilde verblijft. 

Daarnaast is Roskilde bekend vanwege het Vikingschipmuseum. In dit museum liggen de overblijfselen van 5 originele Vikingschepen die in het aangrenzende Roskilde Fjord gevonden zijn. Daarnaast is er een museumwerf waar u kunt zien hoe de Vikingschepen vroeger gebouwd werden en in de zomer kunt u een zeiltocht maken met een van de Vikingschepen. Let op: dit is een populaire attractie! Wilt u een zeiltocht maken, dan moet u zich 's ochtends opgeven. De boten zijn snel vol en  vooraf reserveren is niet mogelijk! 

Ook een uitstapje naar Openluchtmuseum Land of Legends is zeker de moeite waard. Hier wordt getoond hoe Denen in verschillende periodes in de geschiedenis woonden, werkten en leefden. Een leerzaam en leuk uitje voor jong en oud! Vlakbij Land of Legends kunt u ook Ledreborg Slotspark bezoeken. En Lejre, waar een van eerste 'koningshallen' van de Deense Vikingen gevonden zijn. De route naar het kasteel en naar Lejre voert over de Ledreborg Alle, dit is de langste 'Alle' (laan) met aan weerszijden bomen van heel Denemarken. Wanneer u het kasteel nadert worden de bomen ouder, hoger en indrukwekkender. Bij harde wind wordt afgeraden deze route te rijden i.v.m. vallende takken!

Hotel Comwell Roskilde ligt aan de rand van het Roskilde Fjord. Enkele kamers hebben uitzicht op het fjord. Vanuit het hotel kunt u een wandeling of fietstocht maken naar de stad (ongeveer 3 km). Let op de omgeving is heuvelachtig! 

Het hotel heeft een groot terras, waar u met een drankje kunt genieten van de zonsondergang. In de winter is er een gezellige lounge met heerlijke haard. 

Hotel Comwell Roskilde is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes tijdens uw vakantie in Denemarken. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een dag naar Kopenhagen (ong. 40 km). Het hotel is zeer geschikt voor een verblijf van een aantal dagen tijdens een rondreis door Denemarken. 

Dit hotel ligt in Roskilde, Noord-Sjælland, Denemarken
Hotel Comwell Roskilde - DK-4000, Roskilde

Reisperiode & prijzen

3 nachten
0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Accommodaties op dit vakantiepark

1 pers.kamer

Eenpersoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

2 pers.kamer

Tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

2 pers.kamer & 1 extra slaapplaats

Tweepersoonsbed en 1 extra kinderslaapplaats. Badkamer met douche en toilet.

2 pers.kamer & 2 extra slaapplaatsen

Tweepersoonsbed en 2 extra kinderslaapplaatsen. Badkamer met douche en toilet.

Kenmerken & faciliteiten

Tips voor uw vakantie

Tips voor een vakantie in Hotel Comwell Roskilde in Denemarken: 

 • Vikingeskibmuseum Roskilde (3 km)
 • Roskilde Domkirke (3,5 km)
 • Roskilde (gezellig stadscentrum, 4 km) 
 • Kopenhagen (38 km) 
 • Land of Legends (openluchtmuseum, 16 km)
 • Lejre (resten vikingnederzetting, 15 km)
 • Ledreborg Slot (15 km) 

Ligging & omgeving

Noord-Sjælland Noord-Sjælland

Noord-Sjælland

Noord-Sjælland staat garant voor een vakantie vol cultuur, historie en natuur. Een vakantiebestemming voor het hele gezin!

Noord Sjælland is een fijne uitvalsbasis als je aan het strand wilt zitten maar ook Kopenhagen en het Kronborg Slot niet wilt missen.

 • Zandstrand
 • Glooiend en bosrijk landschap
 • Kastelen
 • Centraal, ook voor een bezoek aan Kopenhagen

Meer over de regio Noord-Sjælland

Dit hotel in Roskilde direct boeken?

Deze regio werd de afgelopen week maar liefst 15 keer geboekt!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook