Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Montra Hotel Sabro Kro

Dit hotel ligt in Sabro, Midden-Jutland, Denemarken

Montra Hotel Sabro Kro - Viborgvej, DK-8471, Sabro

Beoordeling 7.8 aantal: 8

Hotel Sabro Kro ligt Sabro in Denemarken. Hotel Sabro Kro ligt in Oost-Jutland aan weg 26 op 13 km afstand van het centrum van Aarhus en 5 km van de snelweg. Door de centrale ligging is het hotel ideaal voor uitstapjes tijdens uw vakantie in Denemarken. 

Hotel Sabro Kro is helemaal gerenoveerd en ademt een gezellige sfeer. Hotel Sabro Kro beschikt over 76 volledig nieuwe kamers en 12 junior suites. Alle kamers hebben een minibar, tv, Frans balkon, en een eigen badkamer. Er is draadloos internet aanwezig tijdens uw vakantie in het hotel. Buiten Hotel Sabro Kro zijn een speeltuin en jeu de boules. 

Door de jaren heen is het oorspronkelijke kro hotel uitgebreid met een nieuw en groter restaurant, wijnkelder en fitnessruimte. Hotel Sabro Kro heeft alle kwaliteiten van vroeger behouden, maar tegelijkertijd is het een modern en internationaal hotel. Kortom, de tradities van het verleden zijn samengesmolten met de eisen voor comfort en kwaliteit van nu. Dit geldt ook voor de gastronomie van het hotel. 

Het hotel beschikt over een moderne keuken, die voortleeft op de eerlijke, Deense tradities. In het restaurant van het Hotel Sabro Kro worden zoveel mogelijk lokale ingrediënten gebruikt als groenten, bessen, vlees, wild, en eieren. Het brood wordt zelf gebakken en het vlees, vis en kaas wordt zelf gerookt in de eigen rookkamer van het hotel.

Eeuwenlang kruisten de snelwegen van Aarhus naar Viborg en van Skanderborg naar Randers elkaar in Sabro. Het spreekt vanzelf dat juist op deze plek een kro hotel ontstond. Het originele kro hotel heette Urtebjerg Kro, naar de 79 meter hoge berg ten noorden van Sabro. Het geschiedenis van het huidige Hotel Sabro Kro gaat terug tot 1855 en kent vele eigenaren. Zo was er een eigenaar met een wielerbaan achter het hotel. ’s Avonds was er na een wedstrijd altijd feest in het hotel.  

Vlakbij het gezellige Hotel Sabro Kro vindt u de plaats Aarhus en het prachtige landschap van Oost-Jutland. Aarhus is de tweede plaats van Denemarken en biedt vele mogelijkheden tijdens uw vakantie. Met de auto zijn ook de vele andere bezienswaardigheden in de omgeving van Hotel Sabro Kro goed te bereiken. 

Hotel Sabro Kro is zeer geschikt voor een bezoek aan Aarhus en een vakantie in de mooie natuur van Oost-Jutland in Denemarken.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Busstation300 m
Golfbaan6 km
Viswater14 km
Vliegveld35 km
Water (zee of meer)15 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 88
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 88
In een dorp
Op het platteland

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken