Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Skibssmedien Skagen

Dit hotel ligt in Skagen, Noordwest-Jutland, Denemarken

Hotel Skibssmedien Skagen - Vestre Strandvej, DK-9990, Skagen

Hotel Skibssmedien ligt in het prachtige centrum van Skagen, in het meest noordelijke puntje van Denemarken. Het hotel ligt in de bruisende omgeving van de haven en het stadscentrum. Hotel Skibssmedien is een uitstekend hotel waarbij de sfeer van de nautische omgeving binnen wordt voortgezet. 

Skagen staat bekend om het mooie en bijzonder licht buiten. Veel kunstenaars trekken daarom sinds jaar en dag naar deze plaats. Raak ook geinspireerd door het licht en bezoek een van de vele tentoonstellingen en galleries in deze kunstenaarsstad. Daarnaast biedt Skagen uitstekende mogelijkheden om te shoppen en zijn er talloze restaurants van goede kwaliteit. In Hotel Skibssmedien wordt alleen ontbijt geserveerd. 

In de omgeving van Hotel Skibssmedien en Skagen vind je een van de meest bijzondere plekken van Denemarken, de Grenen. Dit is het meest noordelijke punt van Denemarken en hier komen botst het Skaggerrak als het ware op het Kattegat. De zeeen komen er bij elkaar en dat is een bijzonder schouwspel in elk jaargetijde. 

Hotel Skibssmedien is voor een gedeelte gevestigd in de oude scheepswerf van Skagen. In 2007 is het hotel geheel gerenoveerd. Hotel Skibssmedien ligt in het oude gedeelte van het stadsdeel Vesterby in Skagen, naast de Zweedse Zeemanskerk. De oude smederij is omgetoverd tot een receptie, een bar en een gezellig ontbijtrestautant. In de overige oude gebouwen van de werf zijn mooie, lichte tweepersoonskamers gecreeerd. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 43
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Niet-roken kamers 43

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken