Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Comwell Sønderborg

Dit hotel ligt in Sønderborg, Zuidoost-Jutland, Denemarken

Hotel Comwell Sønderborg - Rosengade, DK-6400, Sønderborg

Hotel Comwell Sønderbog is een mooi hotel, op het schiereiland Als in het zuiden van Denemarken. Het hotel ligt slechts 300 meter van het centrum van het stadje Sønderborg op een prachtige plek aan het water. Vanaf het hotel heeft u uitzicht over het Flensborg Fjord en het Alssund en vlakbij vindt u de jachthaven van Sønderborg. 

Hotel Comwell Sønderborg is zeer geschikt als stop-over hotel onderweg naar uw vakantie in het noorden van Denemarken. Het ligt vlakbij de Deens-Duitse grens, waardoor u uw reis in Denemarken ontspannen kunt beginnen. Maar ook om het mooie schiereiland Als en het stadje Sønderborg te verkennen is Hotel Comwell Sønderborg een aanrader! 

Hotel Comwell Sønderborg ligt vlakbij het Sønderborg Slot, het Sondersborg Slotspark en het Als Skov. Sønderborg is een gezellig oud havenstadje waar u zeker enkele dagen kunt verblijven! In de omgeving is ook voldoende te zien en te beleven.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 95
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Gratis draadloos internet
Niet-roken kamers 95
In de stad

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken