Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dansk.nl

Ontvang de leukste reisinspiratie en de beste insider Denemarken-tips van Marlous, dé Denemarken Specialist.

Dol op Denemarken!

Opa en oma Drenth met dochter Alberta en kleinkinderen Marlous en Joop in LEGOLAND

Opa en oma Drenth met dochter Alberta en kleinkinderen Marlous en Joop in LEGOLAND (1985). Foto: privé-archief

De liefde voor Denemarken is mij met de paplepel ingegeven.

Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgroeide tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Het is daarom geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantiebestemming is.

Met Dansk, zoals we ondertussen heten, wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ik deel mijn insider tips, reisinspiratie, droomplekken, leukste adresjes en routes met je.

En wil je meer weten over het ontstaan van Dansk en mijn liefde voor Denemarken? Dat lees je hier en hier.

Vi ses!
Marlous

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous