Praktische Informatie Feriering (Denemarken)

Hieronder lees je de Praktische informatie van Feriering over een vakantie in Denemarken. Deze belangrijke informatie geldt als aanvulling op de huurvoorwaarden en kan dienen bij de vakantievoorbereiding en de keuze van een vakantiehuis. Check voor actuele informatie ook altijd de website van de aanbieder!

Naar de Praktische Informatie van Feriering

(Tekst gaat hieronder verder)

Sleuteloverdracht

De sleutel haal je normaal gesproken af op het sleuteladres. Deze gegevens staan op het huurcontract.

Aankomst

Bij aankomst ontvang je een verbruiksformulier en ook de eventueel bestelde extra´s zoals een kinderstoel, bedlinnen etc. Meld direct bij aankomst ook eventuele klachten over gebreken aan de woning of schoonmaak, zodat deze klachten direct in behandeling genomen kunnen worden. Meld de klacht(en) op het sleuteladres, dit kan persoonlijk of telefonisch. Als je het antwoordapparaat inspreekt, spreek dan ook duidelijk uw reserveringsnummer in, en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Borgsom

Bij enkele huizen is een borgsom verplicht en deze wordt direct met de huur betaald. De borgsom wordt niet gebruikt voor de betaling van de verbruikskosten en wordt (indien er geen bijzonderheden zijn) ca. 14 dagen na terugkomst teruggestort.

Eindschoonmaak

Eindschoonmaak kan tegen betaling besteld worden, je mag echter in de meeste gevallen ook zelf de eindschoonmaak uitvoeren. Bij sommige vakantiewoningen is de eindschoonmaak verplicht (zie info van het vakantiehuis).

Lees meer over

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous