Praktische Informatie Feriering (Denemarken)

Hieronder lees je de Praktische informatie van Feriering over een vakantie in Denemarken. Deze belangrijke informatie geldt als aanvulling op de huurvoorwaarden en kan dienen bij de vakantievoorbereiding en de keuze van een vakantiehuis.

Naar de Praktische Informatie van Feriering

(Tekst gaat hieronder verder)

Sleuteloverdracht

De sleutel haal je normaal gesproken af op het sleuteladres. Deze gegevens staan op het huurcontract.

Aankomst

Bij aankomst ontvang je een verbruiksformulier en ook de eventueel bestelde extra´s zoals een kinderstoel, bedlinnen etc. Meld direct bij aankomst ook eventuele klachten over gebreken aan de woning of schoonmaak, zodat deze klachten direct in behandeling genomen kunnen worden. Meld de klacht(en) op het sleuteladres, dit kan persoonlijk of telefonisch. Als je het antwoordapparaat inspreekt, spreek dan ook duidelijk uw reserveringsnummer in, en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Borgsom

Bij enkele huizen is een borgsom verplicht en deze wordt direct met de huur betaald. De borgsom wordt niet gebruikt voor de betaling van de verbruikskosten en wordt (indien er geen bijzonderheden zijn) ca. 14 dagen na terugkomst teruggestort.

Eindschoonmaak

Eindschoonmaak kan tegen betaling besteld worden, je mag echter in de meeste gevallen ook zelf de eindschoonmaak uitvoeren. Bij sommige vakantiewoningen is de eindschoonmaak verplicht (zie info van het vakantiehuis).

Lees meer over

Zoeken