Huurvoorwaarden Sol og Strand

Bij reservering van een accommodatie van Sol og Strand via Dansk.nl of een website van Dansk zijn de voorwaarden van Sol og Strand (reisdienstverlener) van toepassing.

Naar de huurvoorwaarden van Sol og Strand

(Tekst gaat hieronder verder)

Let op: Bij reservering van een accommodatie van Sol og Strand via Dansk.nl of een website van Dansk zijn de voorwaarden van Sol og Strand (reisdienstverlener) van toepassing. Je reserveert direct bij Sol og Strand en ook de betaling en de afhandeling van de reservering loopt via Sol og Strand. Voor de actuele voorwaarden van Sol og Strand verwijzen we je naar je huurovereenkomst of de website van Sol og Strand.

Bekijk de voorwaarden van Sol og Strand

Lees meer over

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous