Strand - Als Odde

9560 Als Odde, Denemarken

Als Odde is een klein kustplaatsje in Noord-Jutland. De omgeving staat bekend als erg kindvriendelijk. Niet alleen is de kust rustig en blijft het water lang ondiep. de kleine haven is bovendien een perfecte locatie voor een ijsje.

Als Odde ligt aan de rand van het Mariager Fjord, op de plek waar het Fjord uitmondt in de zee van het Kattegat. De nabijgelegen historische dorpjes Odde en Helberskov zijn prachtig bewaard gebleven en zijn omringd door een bosrijk natuurgebied.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous