Dyrehavsbakken (Bakken) - het oudste attractiepark van Kopenhagen, Denemarken

Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg, Denemarken

Bakken Kopenhagen is een pretpark ten noorden van de Deense hoofdstad. De Dyrehavsbakken, zoals het pretpark officieel heet, is een van de oudste attractieparken ter wereld en ligt in een natuurgebied vol stokoude bomen en hertjes. Het maakt het tot een sfeervolle locatie voor een dagje uit tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden.

Bezoek aan Bakken Kopenhagen

Bakken Kopenhagen heeft 33 achtbanen, een reuzenrad en nog veel meer bijzondere attracties. Daarnaast zijn er vaak dans- of muziekoptredens en zitten er meerdere restaurants en koffietentjes in het pretpark. Liever je eigen picknick doen? In het park rondom Bakken Kopenhagen is er volop plek. Dit is ook een populaire plek voor een boswandeling.

Openingstijden Bakken Kopenhagen

Bakken Kopenhagen is een verrassende locatie in Kopenhagen voor een gezellige zomeravond met vrienden of een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin. De openingstijden van het pretpark verschillen per seizoen. Op de website van Bakken Kopenhagen vind je hier meer informatie over. Hier kun je bovendien zien welke optredens en evenementen er zijn tijdens jouw bezoek.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous