Strand - Begtrup Vig

8420 Begtrup Vig, Denemarken

Begrtup Vig is een kleine kustregio in Oost-Jutland. Het brede zandstrand en het ondiepe water maken dit tot een prima locatie voor een stranddag met het hele gezin.

Begtrup Vig ligt in het uiterste punt van de regio Djursland, een van de groenste gebieden in Oost-Jutland. Behalve een ruime keuze uit (brede) zandstranden, liggen hier ook verschillende attracties. Onder andere het historische plaatsje Ebeltoft, het Ree Park Ebeltoft en het pretpark Djurs Sommerland staan garant voor leuke dagjes uit.

Tip voor gezinnen: hoewel het strand en de zeebodem bij Begtrup Vig voornamelijk uit zand bestaat, kunnen er hier en daar ook stenen liggen. Waterschoentjes kunnen dus goed van pas komen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous