Strand - Bjerregård

6960 Bjerregård, Denemarken

Het strand van Bjerregård ligt nabij Hvide Sande, een van de meest populaire badplaatsen van West-Jutland. In Bjerregård vind je hoge duinen langs een uitgestrekt zandstrand.

Bjerregård is, behalve een heerlijk rustige locatie voor een strandvakantie, ook een mooie uitvalsbasis om fietstochten in de omgeving te maken. Tegelijkertijd kun je in Hvide Sande terecht voor gezellige terrasjes, winkels en restaurants.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous