Brobike Kalvehave - fietsverhuur in Zuid-Sjælland

4771, Denemarken

Brobike Kalvehave is een populair fietsverhuurpunt in het meest zuidelijke puntje van Sjælland. Brobike Kalvehave heeft een groot assortiment van dames-, heren- en kinderhuurfietsen en verhuurt ook e-bikes en accessoires als fietshelmen en fietsstoeltjes.

Brobike Kalvehave ligt op een strategische locatie op de Oost-Deense eilanden. De winkel ligt namelijk in de buurt van een paar van de mooiste fietsroutes langs de kust. Een aanrader is de route naar het eiland Møn: Brobike Kalvehave ligt op steenworp afstand van de brug naar dit unieke eiland. De spectaculaire krijtrotsen van Møns Klint zijn zo’n 30 kilometer fietsen vanaf Kalvehave.

Wil je een fiets huren bij Brobike Kalvehave? Bezoek hun website en regel je reservering gemakkelijk online.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous