Strand - Bunken

9980 Bunken, Denemarken

Het strand van Bunken ligt in het noordelijke puntje van Oost-Jutland, zo’n 18 kilometer van Skagen. Je vindt hier een goed en smal badstrand omringd door een duingebied.

Vakantie in Bunken

Het strand van Bunken is populair onder gezinnen. Het water blijft lang ondiep en je zit hier midden in de natuur. Wel is het een goed idee om watetschoentjes vor je kinderen mee te nemen. Er liggen hier en daar namelijk wat stenen op het zandstrand.

Behalve de attracties van Skagen, kun je vanuit Bunken ook veel andere attracties en stranden van Noord-Jutland bereiken. Bezoek het palmstrand van Frederikshavn, ga buurten bij het gezellige plaatsje Tversted of pak de fiets naar de bijzondere zandduinen van Råbjerg Mile.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous