Dyngby Strand - vakantiehuisgebied aan de Oostkust van Denemarken

8300 Dyngby Strand, Denemarken

Dyngby Strand ligt aan de kust van Oost-Jutland. Het rustige vakantiegebied ligt niet ver van het plaatsje Odder en is populair onder gezinnen, sportvissers en natuurliefhebbers.

Vakantie in Dyngby Strand

Dyngby Strand is een smal en rustig stuk strand. Doordat hier relatief weinig stroming is, is het een fijne plek voor een strandvakantie met kleine kinderen. Tegelijkertijd is er van alles te doen in de omgeving. Behalve de attracties van Aarhus zit je hier ook niet ver van Skanderborg en de rest van het Merengebied. Vanaf de haven van Hou kun je bovendien de veerboot pakken naar de nabijgelegen eilanden Samsø en Tunø.

Dyngby Strand ligt zo’n 8 kilometer buiten Odder, waar je een gemoedelijke winkelstraat en meerdere supermarkten vindt. Ook in het nabijgelegen Saksild Strand (afstand: zo’n 4 km) kun je terecht om boodschappen te doen. Op Dansk.nl vind je een gevarieerd aanbod van vakantiehuizen in de buurt van Dyngby Strand.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous