Fragatten Jylland - het Fregat Jylland in Ebeltoft Denemarken

Jensensvej 4, 8400 Ebeltoft, Denemarken

Waan je in de zeeslag van 1864 op Fregatten Jylland. Het fregat de Jylland is een exacte kopie van het schip dat in de zeeslag van 1864 tegen andere schepen vocht. Aan dek kun je kanonnen laden en afvuren. En je kunt met een schatkaart in het schip op zoek gaan naar de schat.

Fregatten Jylland ligt in de haven van Ebeltoft en is het grootste houten schip ter wereld.

Fregatten Jylland is een geschikt uitstapje voor gezinnen, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in oude schepen en maritieme geschiedenis.

Ben je op vakantie in Denemarken op Djursland of in de buurt van Ebeltoft, neem dan een kijkje bij Fregatten Jylland.

Kijk op de website van Fregatten Jylland voor de openingstijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous