Gorilla Park Vejle - avontuurlijk klimbos

7100, Denemarken

Gorilla Park Vejle is een van de grootste klimparken in Denemarken. De parcoursen in het park staan garant voor een avontuurlijke dag uit in de natuur. Al klimmend van boomtop naar boomtop trotseer je de meest uitdagende hindernissen.

Bezoek aan het Gorilla Park Vejle

Het Gorilla Park Vejle heeft zeven klimbanen, elk met een andere moeilijkheidsgraad. Waar de ‘Baboonbaan’ prima geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of 4, is de torenhoge ‘Gorilla Big Swing Baan’ alleen weggelegd voor de meest fanatieke klimfanaten. Uitdagend voor het hele gezin, dus! Het Gorilla Park Vejle ligt in het Nørreskoven bos aan de rand van Vejle, Oost-Jutland.

Openingstijden Gorilla Park Vejle

De openingstijden van het Gorilla Park Vejle verschillen per seizoen. Op de website vind je meer informatie over de exacte openingstijden en speciale evenementen. Is Vejle wat ver van je vakantieadres in Denemarken? Er is ook een Gorilla Park in Svendborg op het eiland Funen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous