strand - Grærup

6840 Grærup, Denemarken

Grærup is een bijzonder stuk duingebied aan de Westkust. Omringd door brede zandstranden, ongerepte duinpannen en verschillende wandel- en fietspaden, is dit een prachtige bestemming voor een strandvakantie in Denemarken.

Doen in en rondom Grærup

Het duingebied bij Grærup ligt zo’n 15 kilometer van Henne Strand en zo’n 20 kilometer van Blåvand. Daarmee ligt het om de hoek bij twee van de populairste badplaatsen van West-Jutland. Terwijl je in Grærup kunt genieten van de rust en de ruimte van een typisch Deens natuurgebied, liggen topattracties als Blåvandshuk Fyr, Blåvands Zoo en zelfs het Ribe Vikingecenter en LEGOLAND binnen handbereik. Het maakt Grærup tot een populaire locatie voor een avontuurlijke strandvakantie in Zuid-Denemarken.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous