Strand - Helligsø Drag

7900 Helligsø Drag, Denemarken

Helligsø Drag is een vakantiegebied aan het Limfjord in Noord-Jutland. Het strand van Helligsø Drag ligt midden in de natuur en biedt mooie uitzichten over het Fjord en het groene landschap.

Vakantie in Helligsø Drag

Helligsø Drag is een vakantiegebied op Mors, het grootste eiland in het Limfjord. Het is een mooie locatie als je houdt van strand, natuur en héél veel rust. Tegelijkertijd kun je vanaf Helligsø Drag ook de rest van deze bijzondere regio verkennen. Ga voor lange wandelingen in het Thy Nationaal Park, bekijk de kleurrijke bloementuin van Jesperhus Feriepark of ga vissen aan het Limfjord.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous