Strand - Humminge

4983 Humminge, Denemarken

Humminge is een van de vele goede zandstranden op de Oost-Deense eilanden. Het plaatsje ligt aan de zuidkust van Lolland-Falster, nog geen 15 kilometer ten westen van de haven van Rødby (verbinding Rødby-Puttgarden).

Humminge is een populaire locatie voor vakantiehuizen op de Oost-Deense eilanden. Het brede zandstrand is goed toegankelijk en erg kindvriendelijk. Tegelijkertijd is Humminge een rustige en natuurrijke omgeving. Fietsen, mini-golven, vissen: er is van alles te doen. Attracties zoals het Knuthenborg Safaripark en Lalandia Rødby liggen binnen handbereik. Kortom, een prima uitvalsbasis voor een gezinsvakantie op de Oost-Deense eilanden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous