Jyllands Parkzoo - dierentuin met meer dan 700 dieren in Denemarken

Haunstrupvej 13, Videbaek, 6920 Herning, Denemarken

Jyllands Parkzoo is een dierentuin met meer dan 700 dieren. Het is een paradijs voor kinderen. Maak contact met de dieren, help met voeren en bekijk de Zeeleeuwen show.

In Jyllands Parkzoo is een speeltuin met de grootste hoppepude (springkussen) van Denemarken. Verder zijn er boten, treinen, draaimolens en nog veel meer attracties.

Jyllands Parkzoo is een gezellig uitstapje voor het hele gezin tijdens de vakantie in Denemarken. De dierentuin is niet het hele jaar door geopend, dus kijk even op de website voor de openingstijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous