Strand - Kobæk

4230 Kobæk, Denemarken

Kobæk is een populair kustplaatsje op de Oost-Deense eilanden. Het brede zandstrand geeft toegang tot een van de schoonste zwemlocaties van het land. De bosrijke omgeving maakt het bovendien tot een perfecte locatie voor fietstochten of wandelingen met het hele gezin.

Kobæk ligt aan de westkust van Sjælland, zo’n 60 kilometer ten westen van Danmarks Borgcenter. Het is een prima uitvalsbasis om de vele attracties van de Oost-Deense eilanden te verkennen. Een dagje Kopenhagen (afstand: zo’n 115 km), een wandeling langs de krijtrotsen van Stevns Klint (afstand: zo’n 85 km): met de auto is het prima te doen vanaf Kobæk.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous