Kolding Storcenter - overdekt winkelcentrum

6000, Denemarken

Het Kolding Storcenter is een overdekt winkelcentrum in de Zuid-Deense stad Kolding. Met een grootte van zo’n 62.000 m2 is Kolding Storcenter het grootste winkelcentrum van Jutland.

Bezoek aan het Kolding Storcenter

In het Kolding Storcenter zijn meer dan 120 winkels, restaurants en een bioscoop handig verzameld op één overdekte locatie. Kortom: een ideale bestemming voor een dagje uit bij slecht weer.

Voor een overzicht van alle winkels, de openingstijden en speciale evenementen kun je terecht op de website van het Kolding Storcenter.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous