Kystcentret - Kustcentrum Thyboron

Kystcentervej 3, 7680 Thyboron, Denemarken

Het Kystcentret in Thyboron is een belevingscentrum aan de kust van Thyboron, een havenstadje in Noord-Jutland. Je maakt er kennis met bewoners van de Noordzee en je leert er alles over de bijzondere natuur in dit westelijke puntje van Denemarken.

Doen bij het Kystcentret in Thyboron

Slangen, padden, adders:  je kunt ze allemaal van dichtbij bekijken in het Kystcentret in Thyboron. Tegelijkertijd kun je er allerlei bijzondere dingen doen. Zoals een dijk bouwen, golven maken of je handen laten verdwijnen in drijfzand. Ook een op afstand bestuurbare trawler, een spannende zintuigentunnel en een bunker uit de Tweede Wereldoorlog staan voor je klaar. Het maakt het Kystcentret in Thyboron tot een bijzondere verzameling activiteiten en bezienswaardigheden.

Het kystcentret in Thyboron ligt nabij de haven van Thyboron, de plaats waar het Limfjord uitmondt in de Noordzee.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous