Munkholm Zoo - dierentuin in Djursland

Munkholmvej 5, 8444 Balle, Denemarken

Munkholm Zoo is een dierentuin in een rustige omgeving op Djursland in Denemarken. Het is een leuk gezinsuitstapje tijdens de vakantie, vooral met jonge kinderen. Er is van alles te beleven, kinderen kunnen er een geit of een wild dier aaien. En ze kunnen een slang voelen.

Je kunt er ook ponyrijden en natuurlijk neem je een kijkje bij de andere exotische dieren in Munkholm Zoo.

Munkholm Zoo is niet het hele jaar geopend. Neem een kijkje op de website voor de openingstijden.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous