Naturama - moderne natuurhistorie in Svendborg, Denemarken

Dronningemaen 30, 5700 Svendborg, Denemarken

In Naturama komt de natuurhistorie tot leven. De bliksemschichten vliegen in het rond, de edelhertjes brullen en je kunt er skeletten van walvissen, roofvogels en vele andere dieren van dichtbij bekijken. Kortom, een avontuurlijke reden om naar de regio Funen af te reizen!

Doen in Naturama

Naturama ligt in Svendborg en is een leuk museum voor nieuwsgierige wetenschappers-in-de-dop. Je komt er van alles te weten over de dierenwereld. Door de films, geluiden en de enorme variatie van (opgezette) dieren voelt het alsof je midden in de natuur staat.

Locatie Naturama

Naturama is goed te bereiken vanaf een vakantieadres op Funen. Zowel vanaf Odense als het populaire kustplaatsje Faaborg is het iets meer dan een half uur rijden. Ook vanaf andere plekken in Zuid-Denemarken is een dagtrip naar Naturama zo gemaakt. Verblijf je aan de Oostkust van Jutland, dan pak je gemakkelijk de brug richting Funen.

Openingstijden Naturama

Naturama is een echt familiemuseum. Je kunt gebruik maken van gratis wandelwagens en er is zelfs een speciale ruimte om in alle rust borstvoeding te geven. Er is een lunchcafé maar er is ook volop ruimte om te genieten van je zelf meegebrachte broodjes.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous