Nordsøen Oceanarium - Het Noordzee Oceanarium

Willemoesvej 2, 9850 Hirsthals, Denemarken

Nordsøen Oceanarium (het Noordzee Oceanarium) is het grootste aquarium van Noord- Europa. Het gigantische oceanarium bevat maar liefst 4,5 miljoen liter zeewater. Ontdek de dieren die in de Noordzee leven, zoals de klompvis en de meerval. Speel met zeehonden, geef een vis een schouderklopje en eet heerlijke platvis in het café van het Oceanarium. Ga op expeditie naar de bodem van de Noordzee.

Nordsøen Oceanarium is een uniek uitstapje voor het hele gezin, maar is ook leuk en leerzaam voor volwassenen. Een belevenis tijdens een vakantie in het noorden van Denemarken.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous