Strand - Outrup

7900 Outrup, Denemarken

Outrup is een piepklein plaatsje op het eiland Mors in Noord-Jutland. Het strand van Outrup is zowel populair onder vissers als strandliefhebbers.

Vakantie nabij Outrup

Het strand van Outrup is een van de vele stranden aan het Limfjord. Het strand bestaat hier uit zand en stenen (waterschoentjes kunnen handig zijn) en geeft toegang tot goede vissersstekken. Daarnaast is Outrup de locatie van het Morsø Traktormuseum, waar meer dan 100 tractoren uit alle delen van de wereld opgesteld staan. Een leuk uitstapje voor het hele gezin!

Outrup ligt op Mors, het grootste eiland in het Limfjord. Een vakantie op Mors staat garant voor strand, ruimte en veel rust. Omdat het via bruggen verbonden is met de rest van Noord-Jutland, kun je Mors ook prima als uitvalsbasis kiezen om de rest van deze regio en het Thy Nationaal Park te verkennen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous